­
 


Camping Le Soleil de Crécy is gelegen bij het vriendelijke toeristenplaatsje Crécy-la-Chapelle, zo’n 20 autominuten van Disneyland Parijs en 40 kilometer ten oosten van Parijs. Crécy-la-Chapelle ligt in de groene heuvelachtige Brie-streek (ja, van de kaas!!). Charmante middeleeuwse stadjes, indrukwekkende kastelen en wereldstad Parijs binnen handbereik.

De camping is vanuit Nederland makkelijk te bereiken; je rijdt over de snelweg buiten Parijs om. De camping ligt slechts 5 kilometer van de snelweg. De afstand van de camping tot het centrum van Crécy-la-Chapelle is ongeveer 1500 meter.  

Routebeschrijving:  
Komend vanuit de richting Lille neemt u de A1 (Lille-Paris) in de richting Paris. Verlaat de A1 kort na vliegveld Charles de Gaulle en volg de A104 (LA FRANCILIEN)  in de richting Reims en Marne-la-Vallee/Disneyland. Neem bij Marne-la-Vallee de A4 naar Reims. Neem op deze A4 kort na de tolpoortjes (Peage) afslag 16 en houdt Crécy aan. Vervolg uw weg op de D934 in de richting van Crécy la Chapelle (Coulommiers). Blijf op de D934 en doorkruis het dorpje Crécy. Aan het einde van het dorp ziet u een kerk. Ga deze voorbij en ga rechts bij de stoplichten. Hier staat aangegeven: CAMPSITE ICI. Volg het smalle weggetje naar de camping (ca. 500 m). Wij verzoeken u zich te melden bij de receptie.
Coördinaten gps: 48° 51' 13.95", 2° 55'46.57".
Een van de grote troeven van Le Soleil de Crécy is de ligging: rustig, en toch midden in een uitdagend toeristisch gebied. De camping ligt in het dal van de rivier de Grand Morin (100 meter). De vele mogelijkheden in de nabije omgeving van de camping maken een verblijf voor een korte of lange vakantie erg aantrekkelijk!!

Naar Disneyland Paris en Parijs
Er vertrekt een lijnbus vanaf de camping ca. ieder uur tot 00.30 uur (beperkte dienst op zon- en feestdagen) die u in 30 minuten rechtstreeks naar Disneyland brengt en naar Val d'Europe, het grootste overdekte winkelcentrum van Frankrijk.
Vanaf Disneyland/Val d'Europe bent u met de RER A (trein) binnen 30 minuten in hartje Parijs!

Met de eigen auto bent u in 20 minuten bij Disneyland Parijs, parkeren kost € 25,00 per dag. 

U bent dan in de regio Ile de France, en in het 77e arrondissement SEINE & MARNE

routebeschrijving


Camping Le Soleil de Crécy

contact

Route de Serbonne 
F 77580 Crécy la Chapelle 
T.  +33 1604 357 00
 

Reception
9:00-12:00 14:00-18:00

Email

 

 

Volg ons op Facebook

Facebook


Bekijk het fotoalbum

­