­


Sport en spel

Camping Le Soleil de Crécy beschikt over een klein kinderspeeltuintje. Er zijn tafeltennistafels, een jeu de boules baan, badminton/volleybalveld en een trampoline. Crécy Golf Club is in de buurt: twee schitterende golfbanen op 2 kilometer van de camping gelegen. 

Recreatieteam
In het hoogseizoen (juli en augustus) is er een recreatieteam dat dagelijks voor verschillende activiteiten zorgt. Een greep uit de activiteiten: knutselclub voor de kleintjes, sportieve activiteiten voor de iets groteren, gezellige barbecue- en/of karaoke-avonden en speurtochten. Voor een indruk zie de fotopagina.

Wandelen en fietsen
De omgeving is bijzonder geschikt voor het maken van wandelingen. Bij de receptie zijn routes verkrijgbaar. U kunt direct vanuit de camping, gedeeltelijk door het bos, diverse wandelroutes volgen. Zo kunt u bijvoorbeeld aansluiten op de Grande Randonnée 1.
Gezien het heuvelachtige terrein is fietsen vooral voor VTT en racefietsen geschikt.

Vissen
In het achter de camping stromende riviertje Le Grand Morin kan gevist worden. Een vergunning hiervoor is verkrijgbaar bij het Syndicat d’initiatives.

Kanoën
Op de Grand Morin kunt u diverse tochten maken tussen 1 uur en halve dag. De tochten zijn van een lichte moeilijkheidsgraad.

Camping Le Soleil de Crécy

contact

Route de Serbonne 
F 77580 Crécy la Chapelle 
T.  +33 1604 357 00
 

Reception
9:00-12:00 14:00-18:00

Email

 

 

Volg ons op Facebook

Facebook


Bekijk het fotoalbum

­