­Receptie
Het personeel van de receptie helpt u graag met allerlei voorkomende vragen over de camping of de omgeving.  Doorgaans is er Frans- en/of Nederlandssprekend personeel aanwezig. (Engels als voertaal is gebruikelijk). De receptie houdt in het laag- en midseizoen een middagpauze van 12 - 14 uur, zoals gebruikelijk in Frankrijk. In het hoogseizoen zijn we open van 8.00 - 20.00 uur. KOMT U LATER AAN, DAN KUNT U GEBRUIK MAKEN VAN EEN BEL BIJ DE RECEPTIE. EEN MEDEWERKER KOMT U DAN HELPEN, TOT 22.30 UUR. Nachtrust op de camping is van 23.00u tot 07.00u.

Bij de receptie kunt u terecht voor:
- toeristische informatie
- informatie over entreebewijzen voor Disneyland, Asterix Parc en Sealife (wij verkopen dus geen entreetickets voor genoemde parken)
- info busvervoer naar de diverse attracties
- verkoop van muntjes voor de wasmachine en/of wasdroger (€ 4,-)

Bij de receptie kunt u contant betalen, met pin of met creditcard (Mastercard en VISA).
Er is gratis WIFI beschikbaar op de camping en wel rondom de receptie en de bar.
Het is niet mogelijk op de camping geld te pinnen; hiervoor kunt u in het dorp terecht op diverse plaatsen.

Sanitair
Het verwarmde sanitairgebouw beschikt over de nodige douches en toiletten. Er is ook een babyverzorghoek en er zijn voorzieningen voor gehandicapten. Warm water is gratis. Wasmachine en droger zijn beschikbaar (muntenautomaat).

Zwembad
Voor de waterratten (en -ratjes) is er de frisse duik in het zwembad. Dit is open (afhankelijk van het weer) vanaf half mei tot half september, maar eerder bij mooi weer. Voor de kleinsten is er een apart peutergedeelte. Bij het zwembad is geen toezicht. (Het dragen van een badmuts is niet verplicht en zwemshorts zijn gewoon toegestaan). Lekker zonnen op de ligstoelen rondom het zwembad.

Bar
Op de camping is een gezellige bar waar u in het hoogseizoen terecht kunt voor een drankje, ijsjes, frietjes en snacks. Openingstijden onder voorbehoud.

Broodservice
U kunt in het hoogseizoen een croissantje, pain au chocolat of knapperig stokbroodje bestellen voor de volgende ochtend. 

Recreatievoorzieningen
Er zijn klimrekken, een jeu de boules baan, een badminton/volleybalveld, tafeltennistafels en een trampoline.


Auto en bereikbaarheid
Er is een parkeerplaats voor één auto bij elke mobilhome of kampeerplaats. Aan de rand van de camping is een parkeerplaats. 

Huisdieren
Huisdieren in de mobile homes zijn niet toegestaan. Op de staanplaatsen zijn huisdieren (tegen betaling) wel toegestaan.

Barbecue
Barbecuen is in principe toegestaan, tenzij de lokale overheid een tijdelijk verbod uitgeeft en mits overige gasten er geen hinder van ondervinden.

Camping Le Soleil de Crécy

contact

Route de Serbonne 
F 77580 Crécy la Chapelle 
T.  +33 1604 357 00
 

Reception
9:00-12:00 14:00-18:00

Email

 

 

Volg ons op Facebook

Facebook


Bekijk het fotoalbum

­