­
 


Camping Le Soleil de Crécy is gelegen bij het vriendelijke toeristenplaatsje Crécy-la-Chapelle, zo’n 20 autominuten van Disneyland Parijs en 40 kilometer ten oosten van Parijs. Crécy-la-Chapelle ligt in de groene heuvelachtige Brie-streek (ja, van de kaas!!). Charmante middeleeuwse stadjes, indrukwekkende kastelen en wereldstad Parijs binnen handbereik.

Naar Disneyland Paris en Parijs
Er vertrekt een lijnbus vanaf de camping ca. ieder uur tot 23.00 uur (beperkte dienst op zon- en feestdagen) die u in 30 minuten rechtstreeks naar Disneyland brengt en naar Val d'Europe, het grootste overdekte winkelcentrum van Frankrijk.
Vanaf Disneyland/Val d'Europe bent u met de RER A (trein) binnen 30 minuten in hartje Parijs!

Met de eigen auto bent u in 20 minuten bij Disneyland Parijs, parkeren kost € 16,00 per dag (2016).

De camping is vanuit Nederland makkelijk te bereiken; je rijdt over de snelweg buiten Parijs om (zie onze routebeschrijving). Het is bovendien praktisch dat de camping op slechts 5 kilometer van de snelweg ligt. De afstand van de camping tot het centrum van Crécy-la-Chapelle is ongeveer 1500 meter.  

Een van de grote troeven van Le Soleil de Crécy is de ligging: rustig, en toch midden in een uitdagend toeristisch gebied. De camping ligt in het dal van de rivier de Grand Morin (100 meter). De vele mogelijkheden in de nabije omgeving van de camping maken een verblijf voor een korte of lange vakantie erg aantrekkelijk!!

U bent dan in de regio Ile de France, en in het 77e arrondissement SEINE & MARNE

routebeschrijving

Afdrukken

Camping Le Soleil de Crécy

contact

Route de Serbonne 
F 77580 Crécy la Chapelle 
T.  +33 1604 357 00
 

Reception
9:00-12:00 14:00-18:00

Email

 

 

Bekijk het fotoalbum

­